El PS critica l'actitud de Ferrer i Martí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

DA ha celebrat la fidelitat del conseller de Cd'I Carles Jordana al grup parlamentari Demòcrata. Sobre la dimissió de la ministra de Salut, Benestar Social i Ocupació, des de DA i SDP s'ha inisitit que així es posa fi a una situació estranya. El PS creu que ni a Ferrer ni al cap de Govern els interessa la sanitat.

El president grup mixt (PS), Pere López ha lamentat que “ja fa molts mesos que ni a Martí ni a Ferrer els interessa la sanitat del país. Aquest és un problema molt seriós perquè hi ha una manca de projecte al darrere com ho hem pogut comprovar els quatre anys anteriors. Ara haurem d'esperar que acabin les seves estratègies electorals.

Sobre l'actitud de Ferrer, el conseller general de DA, Marc Ballestà ha comentat que “Sorprèn que una persona que es va presentar a unes eleccions fa 8 o 9 mesos enrere defensant un programa, es mostrés durant la campanya al costat dels rivals polítics.”

Per la seva banda, la consellera general d'SDP, Sílvia Bonet no ha volgut opinar sobre la relació de Ferrer amb el Govern ja que assegura que “el pacte entre Cd'I i DA jo personalment no l'he vist per escrit per tant no puc donar opinió sobre una cosa que desconec.”

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.