El cap de Govern accepta la dimissió de Rosa Ferrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La ministra de Salut i Benestar i líder de Cd'I, Rosa Ferrer, ha presentat la carta de dimissió al cap de Govern. Antoni Martí ha acceptat la renúncia després que la ministra donés suport a una candidatura de Cd'I i Liberals a Andorra la Vella. Es farà efectiva el 4 de gener, un cop es deixin encarrilats els dossiers pendents i Martí li hagi trobat relleu.

Així sortia l'encara ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, de la reunió del consell directiu del SAAS després d'anunciar-los la seva dimissió. Prèviament Ferrer havia lliurat la carta de renúncia a Antoni Martí. Ho ha fet aquest matí en una reunió al despatx del cap de Govern, que l´ha acceptada al moment. La notificació per escrit de Ferrer no conté, però, la paraula irrevocable, deixant així el pes de la decisió al cap de l´executiu. En un comunicat oficial, el Govern anuncia que Ferrer i Martí han acordat que el cessament es farà efectiu dilluns 4 de gener, un cop enllestides les qüestions pendents més urgents. Això també permetrà al cap de Govern trobar-li un relleu amb calma. Martí ha agraït a Ferrer els serveis prestats durant els últims mesos, així com també la predisposició a pactar una transició ordenada i a deixar encarrilats els dossiers més importants del ministeri.

La tensió dins el Govern, i més en concret al consell de ministres, anava pujant de to els darrers dies a mesura que Rosa Ferrer apareixia en més actes de la campanya de Coalició d´Independents més Liberals a Andorra la Vella. La seva implicació amb el principal grup de l´oposició per la candidatura a la capital feia difícil l´encaix ja complicat des del principi de la ministra a l´equip Demòcrata. Després de la contundent derrota de Jordi Minguillón i els Liberals i les dures declaracions del cap de Govern, ha arribat la sortida d´una de les figures més controvertides de l´equip ministerial.

Informa: Gemma Rial

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.