El Govern qualifica d'"escenificació política" la moció de censura liberal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern s'abstreu de la moció de censura que podria presentar el grup liberal. Els membres de l'executiu volen centrar-se a fer les reformes pendents. Tot i admetre que és legítima, pensen que no està justificada. En cas que es presenti, recalquen que tornaran a defensar el projecte Demòcrata al Consell.

El ministre de Finances ha assegurat que el Govern encara no ha debatut internament sobre la moció de censura que Liberals d'Andorra ha encarregat al seu grup parlamentari. Jordi Cinca ho veu com una "escenificació política legítima prevista al reglament" i defensa que si la moció arriba finalment al Consell General, l´executiu Demòcrata defensarà el seu projecte. Cinca ha reiterat que el Govern continuarà treballant dins la més estricta normalitat.

Jordi Torres, ministre d´Ordenament Territorial, creu que no hi ha prou motius perquè el grup parlamentari liberal presenti una moció de censura. Entèn que "hauria de ser per coses de molt més calat i rellevància política" i que "s'està portant massa enllà". Creu que s'ha de donar més marge al Govern perquè emprengui les reformes que necessita urgentment el Principat, com la negociació per l'acord d'associació amb la UE o la reforma sanitària.

Aquestes veus se sumen a les del president del grup paralmentari Demòcrata i les del secretari d'organització de DA, que ahir pronosticaven poc recorregut a la moció.

Informa: Andrés González-Nandín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.