El novembre registra un 11% menys de visitants que l'any passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nombre de visitants que han entrat al país durant el passat mes de novembre baixa més d'un 11% respecte del mes passat. El sector que més s'ha ressentit d'aquesta davallada ha estat el dels excursionistes, amb una variació negativa de més d'un 14%.

En total 452.200 persones han visitat Andorra el mes de novembre. El nombre de visitants espanyols baixa un 6%, mentre que els turistes francesos ho fan gairebé d'un 12%.

Aquestes dades contrasten amb la tendència positiva que s´havia acumulat des de l´inici del 2015. Si tenim en compte les dades dels darrers 11 mesos i les comparem amb les de l´any passat, la variació tan sols representa una reducció d´un 0,1%.

Les compres són l´atractiu principal per la majoria dels excursionistes, mentre que pels turistes la seva principal motivació és la de visitar el país. Pel que fa a la pernoctació mitjana dels turistes francesos i espanyols, opten per quedar-se dues nits, mentre que els turistes d´altres nacionalitats s´hi queden 3 nits. La categoria de l´allotjament preferida pel 50% dels visitants es tracta d´hotels de 4 estrelles. Les parròquies escollides són les centrals, Andorra i Escaldes s'enduen en 64% de la totalitat del turisme, seguides per la Canillo i la Massana amb un 10% cadascuna.

Informa: Hèctor Romance

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.