L'afluència de visitants afecta el trànsit per festes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'afluència de visitants aquestes festes nadalenques s'ha continuat fent notar, sobretot al trànsit. A la tarda hi ha hagut quatre quilòmetres de cua en direcció a França a la duana. Al matí, s'han registrat retencions importants d'entrada des de Catalunya i tres quilòmetres de cues, abans de Sant Julià en direcció nord.

Aquest matí s'han registrat cues de fins a vuit quilòmetres a la N145 per accedir a Andorra per la frontera del riu Runer. També hi ha hagut tres quilòmetres de cua per entrar a Sant Julià en direcció a Andorra la Vella. Les nombroses retencions de trànsit habituals aquests dies s'han reproduït a la tarda.

A partir de les 4 de la tarda s'han registrat fins a quatre quilòmetres de cua en direcció a França, al Pas de la Casa. Poc després ha començat a haver-hi les aglomeracions d'esquiadors típiques a la sortida de pistes i que s'han concentrat, sobretot, al Tarter, Canillo, Encamp i la Massana. També hi ha hagut trànsit força dens al centre d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Posteriorment, hi ha hagut retencions de fins a un quilòmetre i mig a la duana del riu Runer, en direcció sud.

Informa: Pere Moliné   Imatge: Jseop M. Garcia   Locució: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.