Els Cierco aniran fins al final per recuperar BPA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els accionistes majoritaris de BPA han requerit oficialment a l´AREB que aturi el procés de resolució del banc intervingut i que no hi hagi cap traspàs d'actius cap a Vall Banc. Consideren que la darrera nota del FinCEN retira l'anterior del març del 2015 i que va provocar la intervenció de BPA. En cas que l´AREB no ho faci, els germans Cierco asseguren que podrien demandar judicialment l´AREB i els membres del consell d´administració d´aquest organisme.

Els germans Higini i Ramon Cierco han enviat una carta a Albert Hinojosa, president del consell d'administració de l'AREB, on exigeixen a l'ens que no prengui "noves decisions ni noves mesures, pel que fa a la resolució" de BPA. Per tant, especifiquen que no volen que es "procedeixi a l'aprovació de cap traspàs d'actius, passius, drets o obligacions de BPA vers Vall Banc".
Específicament, aquest requeriment té com a base la nota del FinCEN de divendres de la setmana passada. Segons els accionistes majoritaris de BPA, amb aquesta darrera nota queda sense efecte la nota original del març del 2015.

També demanen a l'AREB que reconsideri la destitució dels membres del consell d'administració del banc intervingut ja que es va dur a terme en virtut d'una comunicació del FinCEN, que ha estat invalidada pel mateix organisme.

En cas que l'AREB no respongui favorablement, els Cierco afirmen que es reserven el dret d'interposar accions judicials contra l'agència estatal i contra els membres del consell d'administració.

Per altra banda, els accionistes majoritaris s'han trobat amb la resta de socis de l'entitat per exposar-los l'evolució de l'afer.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.