Els mals resultats i la dimissió de Ferrer forcen Cd'I a definir el futur del partit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després dels mals resultats electorals a la capital, la Coalició d'Independents es planteja ara el futur. Cd'I prepara una reunió aquesta mateixa setmana per analitzar la situació. També els Liberals han anunciat una reunió de l'executiva del partit aquesta mateixa tarda.

Els membres de Cd'I ultimen els detalls d'una reunió que s'hauria de celebrar aquesta setmana i que haurà de definir el futur del partit. Segons han indicat diverses fonts de la coalició, els membres de Cd'I es reuniran en els propers dies per decidir si segueixen endavant amb el seu projecte polític i de quina forma ho faran. La reunió arriba després dels mals resultats electorals, que han deixat la seva proposta en tercer lloc al comú d'Andorra la Vella i han relegat a Jordi Minguillón, l'actual cònsol, a conseller de l'oposició.

A la reunió també hi assistirà Rosa Ferrer, l'encara ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació. Ferrer va anunciar ahir la dimissió, que es farà efectiva d'aquí poc menys d'un mes, i des de Cd'I tanquen files al voltant de la seva figura. Un altre dels punts calents de la trobada serà la situació de Carles Jordana, conseller general de Cd'I dins el grup demòcrata, i que ja ha indicat que s'hi mantindrà.

Pel que fa als Liberals, que en aquestes eleccions van fer candidatura amb Cd'I a Andorra la Vella, han anunciat també una reunió. En aquest cas es reunirà l'executiva del partit i ho farà aquest mateix vespre. La cúpula dels liberals ha declinat fer cap declaració fins que aquesta trobada no s'hagi fet efectiva.

Informa: Judit Pedrós

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.