Ensenyat i Espot creuen que Josep-Lluís Serrano és l'idoni per ser el futur copríncep

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Moment clau per a Andorra que assegura la continuïtat del Principat. Així han valorat el cap de Govern i el síndic general l'ordenació com a bisbe coadjutor de Josep-Lluís Serrano Pentinat, de qui n'han destacat les qualitats.

"Eminentment és un diplomàtic de carrera i, al final, que el cap d'Estat sigui una persona versada i amb experiència en el món de la diplomàcia, i ho hem pogut escoltar, que parla molts idiomes, em sembla que en parla sis o set, és una cosa molt important per a nosaltres. Perquè al final ens ha de representar quan les institucions del país ho necessitin en fòrums internacionals i amb autoritats internacionals."

Carles Ensenyat, síndic general

"És una persona amb un vessant molt pastoral, una persona que, tot i que ha treballat a la Santa Seu, ha estat en nunciatures en països en vies de desenvolupament, amb moltes dificultats, que ha estat molt sobre el terreny per ajudar els pobres, a les persones més vulnerables, i crec que això se sent en el seu discurs. Per tant, jo crec que té unes qualitats humanes que el faran idoni per ser bisbe i per ser també copríncep."

Xavier Espot, cap de Govern

Informa: Pilar Candel

Imatges: Javier Martín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.