Es manté la necessitat d'equipaments a les dues valls

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La llarga nevada ha deixat una estampa plenament hivernal, però no ha ocasionat complicacions greus de trànsit. Durant tot el dia l´obligació d´equipaments especials començava a les sortides de la Massana i d'Encamp i a hores d'ara continua amb la necessitat de circular amb equipaments des d'aquestes dues parròquies.

De fet s'han registrat algunes retencions durant la tarda a Encamp, però també per accedir a Canillo.

Continuen les restriccions per als vehicles de gran tonatge i aquesta mateixa tarda s'han tancat els accessos a la Arcalís a la carretera general 3.

Tot i la nevada, al matí no s'han registrat grans retencions de trànsit. Això sí, a la rotonda de l´Aldosa, abans d´arribar a Ordino, els agents de circulació han hagut d´aturar un camió de gran tonatge i a Arinsal un autobús escolar ha quedat travessat a la calçada a primera hora del matí, sense conseqüències.

Per a la resta de ciutadans ha estat un dia de final de tardor, que els ha obligat a netejar les entrades als locals, però que no ha impedit que els més agosarats continuessin practicant el seu esport favorit.

Informa: Rubén Carcellé    Imatge: Jordi Domingo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.