Es revisarà la sentència de dos col·laboradors en l'atracament a la joieria Art d'Or

El Tribunal Constitucional ha decidit estimar en part el recurs d’empara interposat per la defensa de dos col·laboradors en l'atracament a la joieria l'Art d'Or, el novembre del 2014. La sentència apareix publicada al Butlletí Oficial.

Es tracta de dos ciutadans serbis que van facilitar suport logístic als autors materials dels fets. Estan en presó provisional, acusats de participació en un delicte major de furt amb arma i un altre d’associació il·lícita.

El recurs d’empara es basa en una presumpta vulneració dels drets a un procés degut i a la llibertat. El Constitucional declara que la resolució tardana per part del Tribunal de Corts del recurs d’apel·lació que van presentar vulnera el seu dret a la llibertat. En vista d'això, els acusats podrien ser posats en llibertat un cop el Tribunal de Corts revisi la sentència.

Informa:Jordi Cama

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.