L'escalada de preus dels pisos continuarà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'AGIA no albira aturador en l'encariment dels pisos. Una situació que cada cop deixa més gent enrere sense accés al lloguer o la compra. La darrera estadística reflecteix com l'increment del preu dels pisos ha estat d'un 12% en només un any.

El preu del metre quadrat s'ha pràcticament doblat des del 2019 i ja frega els 4.000 euros, un augment del 12% en un anyGerard Casellas, president de l'AGIA, no veu aturador a l'escalada de preus de l'habitatge. Són pujades molt ràpides en poc temps i provoquen que, cada vegada, quedi més gent fora del mercat ja que no pot accedir al lloguer o a la compra.

Per Casellas, l'aturada a la inversió estrangera immobiliària ha estat un parèntesi i ara continuen les transaccions immobiliàries. I, amb elles, l'escalada de preus. Vaticina un parell d'anys bons pel sector, gràcies a tots els projectes de construcció pendents. Un fet que demostra l'atractiu d'Andorra pels estrangers, tot i els frens a la inversió immobiliària de fora.

Finalment, ha recordat que al 2027, any en què s'acaben les pròrrogues forçoses dels lloguers, hi ha eleccions. I recalca que s'haurà de veure què decideixen fer els polítics en aquest context.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.