Espot lamenta el posicionament "erràtic" de Concòrdia respecte a l'acord amb la UE

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les discrepàncies sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea segueixen generant debat entre l'executiu i el primer partit de l'oposició. Des de Nova York, el cap de Govern ha carregat contra Concòrdia per haver-se posicionat en contra i per haver-se desmarcat del pacte d'estat.

Un pacte que, malgrat tot, Xavier Espot creu que és estable i, per tant, que la negociació ha de continuar. Sí ha estat molt crític amb Concòrdia: "Qualsevol posicionament és legítim i respectable, i més si ve del principal partit de l'oposició. Però crec que cal ser una mica més seriosos amb aquesta qüestió i que no podem dir un dia que es faci una reflexió, no dir res quan compareix la ministra al Consell General, després despenjar-se amb un comunicat el cap de setmana dient que s'han de suspendre les negociacions... a mi, què vol que li digui, em sembla com a mínim erràtic com a posicionament".

Informa: Judith Sáez

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.