Fracassa l'acte de conciliació entre Jordi Cinca i Eusebi Nomen per evitar la querella per injúries

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Tribunal de Corts ha citat aquesta tarda a un acte de conciliació previ el ministre de Finances, Jordi Cinca, i l'impulsor de la cooperativa Raiffeisen Andorra, Eusebi Nomen. L'objectiu era arribar a un acord per evitar que prosperés la querella que Nomen havia presentat contra el ministre per injúries. L'acte de conciliació ha fracassat, ja que Cinca s'ha negat a rectificar les paraules en què insinuava que Nomen formava part de l'estratègia dels màxims accionistes de BPA.

 

L'acte de conciliació entre Eusebi Nomen i Jordi Cinca ha durat prop d'un quart d'hora i ha acabat sense acord. L'impulsor de Raiffeisen Andorra ha demanat al ministre de Finances que rectifiqués les paraules en què insinuava que formava part de l'estratègia dels germans Cierco, màxims accionistes de BPA. 

Nomen volia que Cinca rectifiqués públicament en la roda de premsa posterior al consell de ministres. El portaveu del Govern s'hi ha negat, ja que considera que no hi ha res a rectificar. Una decisió que l'economista ha lamentat a la sortida de la seu de la justícia, ja que nega que ell i la cooperativa Raiffeisen formin part de l'entorn dels propietaris de BPA.

Ara la querella seguirà el seu curs i el Tribunal de Corts haurà d'avaluar si les paraules de Cinca constitueixen un delicte d'injúries.

Informa: Andrés González-Nandín      Imatges: Xavi Fajardo/Jorid Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.