Gertrudis i Buhos omplen la plaça Guillemó

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gertrudis i Buhos van tancar el segon dia de la festa major d'Andorra la Vella amb un públic molt entregat a la plaça Guillemó. Els dos grups catalans van oferir un repertori on la festa estava assegurada.

Gertrudis i Buhos van ser els protagonistes de la segona nit de la festa major de la capital a ritme de rock i rumba catalana i molta festa.

No era la primera vegada que pujaven a un escenari a Andorra i sabien que el públic gaudiria de la gira 'Abans que s'acabi el món'. "És un disc amb aire festiu i tornem a les essències de la rumba", detallaven Xavi Ciurans i Edu Acedo.

Cada any, Buhos trepitja el Principat per oferir un concert ple d'adrenalina i energia. "Sempre fa il·lusió canviar de país i un cop a l'any hi ha d'haver un concert a Andorra perquè no es refredi la gent", explicava el cantant del grup, Guillem Solé.

Tres hores de grans temes de la música catalana que va deixar una plaça Guillemó plena a vessar.

Informa: Neus Vila
Imatges: David Moreno

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.