Gran acollida de les sortides al Parc de Sorteny

Èxit de participació a les activitats del 25è aniversari del Parc Natural de la Vall de Sorteny. La visita guiada musicalitzada per descobrir la botànica del parc ha estat una de les més ben acollides. 

La biòloga Montse Brugulat i el guitarrista David Font, en col·laboració amb l'AR+I, van ser els encarregats de la sortida musicalitzada per descobrir la botànica del Parc Natural de la Vall de Sorteny el 13 de juliol passat. Hi van assistir 24 persones i 13 més van quedar en llista d'espera.

Les sortides per observar grans mamífers, que incloïen un recorregut pel parc de cinc hores acompanyat d'un guia de muntanya i del guarda, també han tingut força èxit. S'hi van apuntar 22 persones entre les tres sortides. Es van poder veure isardsmuflons, marmotes i tritons.

Una desena de persones van participar a l'excursió al Mirador Grau de la Llosa, a l'estany de l'Estanyó. Finalment, deu més van anar a la descoberta del primer inventari d'aràcnids, a càrrec de l'experta Aldana Àlvarez

Informa: Redacció

Imatges: Comú d'Ordino

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.