Gran afluència a l'Andorra Taste tot i el mal temps

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Últim dia de l'Andorra Taste Popular al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Durant la jornada d'avui diumenge, es pot continuar gaudint de les diverses activitats programades així com de les propostes gastronòmiques que hi trobem.

El mal temps no ha estat un impediment per a les diverses persones que han anat passant durant tot el cap de setmana per fer un tast dels plats que s'hi ofereixen. Els restauradors es mostren satisfets amb l'afluència d'enguany i creuen que les activitats programades han estat claus per atraure més públic. 

"Les activitats ajuden sempre que la gent estigui més animada, tingui ganes de venir. Com més coses fem, més afluència de gent tindrem i per tant si, les activitats ajuden molt."

Rodrigo Martínez, Beç

"Aquests showcookings que fan aquí ajuden que la gent vingui expressament. Són grans cuiners, són oportunitats úniques de veure aquests cuiners cuinant en directe, en petit comitè."

Marcel Besolí, Celler D'en Toni

A falta de les xifres oficials, les vendes no han afluixat al llarg del cap de setmana i de moment es fa un balanç molt positiu.

"El divendres al principi va costar, però després al vespre que va parar de ploure la veritat és que vam treballar molt. Nosaltres vam fer 500 racions ahir. Aquí en general tothom està molt content, molt positiu."

Roger Biosca, L'Isard

L'Andorra Taste posa punt final aquest vespre de diumenge, després de 5 dies d'activitat entre les jornades professionals i les populars. 

Informa: Martina Torrebadella

Imatges: Txell Taboada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.