La guàrdia costanera nord-americana dona per morts els cinc ocupants del submarí al Titànic

La guàrdia costanera dels Estats Units ha confirmat aquest dijous que el submarí Titan desaparegut diumenge va patir una "implosió catastròfica" prop de les restes del Titànic, provocant la mort dels cinc ocupants.

En una roda de premsa, les autoritats nord-americanes han assegurat que un robot va trobar aquest dijous al matí a uns 500 metres de la proa del transatlàntic cinc parts del submergible que fan indicar que la nau va patir una pèrdua de la pressió de la cambra, ocasionant el trencament de les parets cap a dins. Els robots controlats a remot per la guàrdia costanera continuaran la recerca de més restes per obtenir més informació.

Les filles d'un dels tripulants, l'ex comandant de la marina francesa Paul-Henri Nargeolet, viuen a Andorra. Una d'elles, en una entrevista a l'agència Reuters, admetia tenir l'esperança de ser rescatat, però es reconforta amb saber que el seu pare "és al lloc que més estimava".

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.