La neu i els Reis Mags arriben junts a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Malgrat la nevada, copiosa en alguns moments, ni petits ni grans s'han volgut perdre la rua de Ses Majestats els Reis d'Orient pels carrers centrals del país custodiats per voluntaris i personatges famosos com les mascotes del Club Piolet. Avui és dia d'il·lusió i nervis per als més menuts, que s'han barrejat amb l'alegria per l'arribada de la tan preuada neu que han portat els Reis.

Els Reis Mags d'Orient han sortit de la Llacuna per pujar a les carrosses que ja els esperaven per fer un llarg recorregut per Andorra la Vella fins a Escaldes-Engordany. Abans d'iniciar el camí, però, han atès fotògrafs amb telèfon que són els que els han agafat més de prop.

Ses Majestats enguany han vingut acompanyats del millor regal per al país, la neu... D'entrada un bon motiu per sortir a celebrar-ho, tot i que aixolpugats sota els paraigües que enguany han tingut doble utilitat..

Amb tot n'hi ha que encara que sigui per tradició, els recollien de terra amb aigua inclosa. Mentrestant altres miraven bocabadats el que passava al seu davant. I és que la il·lusió avui és compartida per petits i grans.

Molts avui ja han fet les seves peticions al seu rei preferit. Però això no és tot, n'hi ha que fins i tot posen exemples del que és portar-se bé...

Aquesta será probablement la nit més llarga per a més d'un.

 

Informa: Rosa Alberch    Imatge: Xavi Fajardo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.