La quarta edició d'Ull Nu rep un total de 262 obres audiovisuals

La quarta edició de l'Ull-Nu, el Festival Audiovisual de Joves Creadors del Pirineu, ha rebut un total de 262 obres. 19 són de joves creadors d'Andorra, 36 de procedència francesa i 181 d'Espanya. 26 curtmetratges han quedat exclosos perquè no complien els requisits.

La categoria ficció continua sent, de les cinc a concurs, la que té més èxit entre els joves creadors, seguida de la de documental. Enguany la de videoart s'ha vist incrementada en obres respecte de la passada edició. L'organització valora molt positivament el nombre de curtmetratges rebuts tenint en compte que en aquesta edició s’han suprimit dues categories i les inscripcions han estat obertes tan sols dos mesos. A principi de febrer es faran públics els seleccionats i tota la programació d´aquesta quarta edició, que se celebrarà el 26 i 27 de febrer del 2016.

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.