La recerca de Lurdes López Varela s'intensifica a Ciutat de Valls

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les tasques dels equips de rescat que busquen Lurdes López Varela, la veïna d'Escaldes desapareguda dimecres passat continuen. Aquest matí s'han explorat les zones més altes del camí del rec del Solà situades per sobre de Ciutat de Valls.

Comença el cinquè dia de recerca. A mesura que passen les hores la investigació s'intensifica. Familiars de la desapareguda han repartit més de 200 cartells com aquest pertot el país. Aquest dilluns al matí els equips de rescat han explorat la zona del rec del Solà situada a Ciutat de Valls.

Durant els primers dies es va explorar el camí, les vores del camins i el riu pel rec del Solà des de la Massana fins a Andorra la Vella. Des d'ahir a la tarda s'estan resseguint els camins de la zona més alta de la muntanya. És aquí on el terreny es torna més pendent i pedregós, motiu pel qual es fa difícil la recerca. Tot i que aquesta àrea queda força allunyada de l'inici del camí, no es descarta cap hipòtesi.

Per altra banda els familiars estan treballant intensament en paral·lel a la investigació, tant en les tasques de recerca, com en la difusió de cartells. Se n'han repartit a les benzineres, comerços, estació d'autobusos i entre el col·lectiu de taxistes. L'objectiu principal, tenir un control exhaustiu dels passatgers que entren i surten del país.

Informa: Hèctor Romance Imatge: Eva Viaplana

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.