L'ambaixada de França homenatja les víctimes dels atemptats de París

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'ambaixada de França ha homenatjat les víctimes dels atemptats de París amb un minut de silenci. Un acte en què l'ambaixadora, Ginette de Matha, ha agraït la solidaritat del poble andorrà i la cooperació del Govern. Tot i admetre el risc de nous atemptats i que cal extremar la vigilància, de Matha ha recordat que França ja està responent als atacs d'Estat Islàmic.

Tres dies després dels atemptats terroristes a París se succeeixen les mostres de condol i solidaritat amb el poble francès, també a Andorra, on l'ambaixada de França ha volgut tenir un record senzill però emotiu per les víctimes.

Desenes de persones s'han aplegat al jardí de l'ambaixada de França per recordar les víctimes dels atemptats a París. Un acte al qual també ha assistit una àmplia representació del Govern i del Consell General. Tots els concentrats han homenatjat els morts de París amb un minut de silenci.

El minut de silenci ha estat precedit per unes paraules de l'ambaixadora de França, Ginette de Matha. Ha agraït les mostres de solidaritat del poble andorrà i la plena col·laboració de les autoritats andorranes per reforçar les mesures de seguretat i vigilància. Tot i que ha admès que hi ha risc de nous atacs terroristes i que és obligada la màxima vigilància, De Matha també ha recordat que el govern francès ja està responent amb arrestos a França i bombardejos a Síria.

L'acte ha finalitzat amb la interpretació de la "Marsellesa" per part dels Petits cantors d'Andorra.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Marta Paixà

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.