L'art de fer un dels millors Bordeus del món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un producte artístic. Així ha definit l´enòleg Rémy Edange el vi de classificació de la zona de Graves, a Bordeus, que surt de les terres de Domain de Chevalier.

Edange, convidat per l'ambaixada de França, ha explicat com treballen a partir del sol, el clima, la natura i la planta de la vinya per aconseguir un dels quatre vins més prestigiosos de la regió. Es controla els microorganismes de la terra perquè la vinya tingui sempre les millors condicions. Això dóna una qualitat genètica a unes plantes que tenen més de 50 anys i que han après a adaptar-se a les condicions climàtiques. Per últim la mà de l´home es determinant ja que la collita es fa gra per gra per assegurar que el fruit està en el seu moment idoni.

Enòleg de Domain de Chevalier, Rémi Edange ha explicat que "cal treballar amb la natura, comprendre-la, despertar l'ecosistema existent i millorar-lo de manera que la microbiologia pugui subministrar a l'aire i al sol els ingredients necessaris al bon comportament i funcionament de la planta."

Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.