"Lletra de lluna" de Mestres Quadreny s'estrena al Sax Fest

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ahir Andorra va acollir l´estrena mundial d´una peça del mestre de la música experimental Josep Maria Mestres Quadreny. Es tracta d´un concert per a guitarra i saxo que porta per nom "Lletra de lluna", tota una recerca del so que a orelles de l´espectador costa creure que estigui tot escrit a les partitures.

Aquest dimecres David Sanz a la guitarra i Mariano García als saxos donaven vida a les partitures de "Lletra de lluna". Música sense melodia, només sons instrumentals que creen un diàleg amb aparent improvisació, tot i que aquí no hi ha res casual. La música experimental de Josep Maria Mestres Quadreny va captivar icones de l´art contemporani com Antoni Tàpies, Joan Brossa, Moisès Villèlia o Joan Miró, que va qualificar aquestes creacions "de punxenques".

Aquesta estrena ha tingut lloc en el si del programa del Sax Fest a Andorra que avui té una nova cita amb el públic amb Chamad Quartet, una proposta plena de colors entre el jazz i la música clàssica, un concert que començarà a les 21.30h. al Teatre Comunal.

Informa: Rosa Alberch     Imatge: Sergi Pla     Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.