Mandicó i Palmitjavila juren com a cònsols de Canillo quatre anys més

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui ha estat dia de juraments als comuns. A Canillo repetix el mandat de Demòcrates per Andorra amb Josep Mandicó i David Palmitjavila al capdavant, un equip que es redueix a 10 consellers que tindran més participació en les juntes de govern i les comissions.

Avui dia de consell sabut de Canillo, on han jurat el càrrec els consellers per al proper mandat. Els primers a jurar han estat Josep Mandicó, que serà consòl major els propers quatre anys, i David Palmitjavila, com a cònsol menor.

Per endavant 4 anys marcats per les finals de la Copa del Món del 2019 en què es vol arreglar i dotar la parròquia dels serveis i les infraestructures necessàries.

A banda de jurar el càrrec, avui també han estat nomenats Marc Casal, com a  conseller major; Rosa Maria Mandicó, com a consellera menor; Josep Font, com a capità, i Núria Fernández com a manador.

En aquest mandat a Canillo es passa de 14 a 10 consellers. Josep Mandicó ja ha avançat que hi haurà més implicació en el treball de comissions: "Els consellers com a mínim tindran tres consellers cadascun, el que implicarà més feina. Treballarem de manera diferent, es a dir que  en la junta de govern hi participaran tots els consellers el que farà que hi hagi un diàleg més important i que tothom estigui assabentat de tot."

Després de festes, el 2 de gener es preveu conèixer les conselleries que hi haurà i l'organització dins les comissions.

Informa: Rosa Alberch   Imatge: Sergi Pla


Informa: Rosa Alberch Imatge: Sergi Pla

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.