Martí marca com a prioritat als comuns la negociació per a la reforma competencial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de Govern ha desitjat molts encerts a tots els nous comuns i ha estès la mà per treballar-hi plegats. Ha apel·lat a la lleialtat per assolir el repte de la reforma competencial. El Govern vol posar-s'hi de seguida, quan hagi jurat el càrrec la secretària d´estat Consol Naudí. Pel que fa a la substitució de Rosa Ferrer, dilluns vinent és la data límit i descarta una remodelació ministerial.

Antoni Martí ha estat present en el jurament dels cònsols d'Escaldes-Engordany. Martí ha desitjat molts encerts als nous comuns i ha dit que l'executiu estarà al seu costat siguin del color que siguin. El cap de Govern ha recordat el repte de la reforma competencial. Ha informat que la nova secretària d´estat, Consol Naudí, es trobarà amb tots els comuns quan prengui possessió del càrrec i que després assistirà amb ell a la reunió de cònsols.

El cap de Govern ha marcat aquesta negociació com a prioritària, però també la reforma de la Funció Pública i el pacte d´estat per l´acord d´associació amb Europa, al qual espera que s´afegeixin totes les forces polítiques. A més curt termini, continua pendent la substitució de Rosa Ferrer. Martí ha descartat una reforma ministerial.

Martí manté dilluns que ve, 4 de gener, com a data límit per anunciar la persona que s´encarregarà de la cartera de Salut i Afers Socials. Avui ha aprofitat per destacar la bona feina feta per Rosa Ferrer.

Informa: Ana Alamán  Imatge: Cristina Jubete  Locució: Anna Pifarré

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.