Marsol no permetrà als taxistes circular per l'avinguda Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sector del taxi està preocupat per les conseqüències que els hi ha suposat el tancament de l´Avinguda Meritxell. Asseguren que el fluxe de clients els hi ha baixat considerablement. Tot i això, la cònsol, Conxita Marsol, es manté ferma i diu que els taxis no podran accedir a l'avinguda durant les hores de tancament.

La petició de l'Associació de taxistes de poder accedir a l'Avinguda Meritxell per recollir o deixar clients ha topat frontalment amb la voluntat del comú. La cònsol major, Conxita Marsol assegura entendre les necessitats dels taxistes, però no vol ni sentir a parlar de la possibilitat de negociar aquest punt.

Representants de l´Associació de Taxistes d´Andorra van mantenir dijous passat una trobada amb la cònsol major per transmetre el seu neguit i per exposar les dificultats que els hi suposa el tancament de l'Avinguda Meritxell. El president de l'entitat, José Sola, assegura que han de fer més volta quan inicien un servei i el fluxe de clients els hi ha baixat considerablement.

Tot i no atendre la seva petició principal, Marsol sí ha donat el vist-i-plau a algunes de les altres suggerències plantejades per l'Associació de taxistes, com ara fer la seva parada més ample i llarga o construir-ne una de nova davant del comú.

Informa: Ivan Álvarez   Imatge: Meri Bellosta

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.