Cues d'11 quilòmetres en un cap de setmana llarg en què han entrat 32.000 vehicles al país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fins a 11 quilòmetres de cua han hagut de fer alguns turistes que aquest dilluns volien sortir del país, després del cap de setmana llarg del Pilar. A partir de les 8 de la tarda les retencions ja havien baixat als 4 i 5 quilòmetres. Segons les previsions, han sortit cap al sud uns 12.000 vehicles.

Poc ha variat la imatge que han ofert les carreteres en sentit sud durant la jornada. Cues per sortir per la frontera del riu Runer, que han arribat als 11 quilòmetres durant el matí. S'ha arribat a col·lapsar la circulació a les avingudes Tarragona i Salou i en moments puntuals també hi ha hagut retencions a la rotonda de la Dama de gel. No ha estat fins a mitja tarda quan les cues han començat a afluixar. 

La previsió és que avui hauran sortit del país 12.000 vehicles. Per facilitar-ne la sortida Mobilitat ha habilitat dobles carrils en diferents zones properes al punt duaner. 

Al llarg del cap de setmana han entrat prop de 32.000 vehicles. Dissabte, amb 
10.900, i diumenge, amb 10.500, han estat els dies de més afluència.

Informa: Rosa A. /Jordi C.   Imatge: Albert R./Jordi S.

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.