Més de 750 persones han visitat les pintures murals de l'església de Sant Esteve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de set-centes cinquanta persones han visitat les pintures murals de l'església de Sant Esteve a l'espai Columba. Aquesta setmana l'exposició ha obert les seves portes. El perfil de visitants, sobretot famílies de turistes.

Les pintures murals de l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella, recuperades després de 16 anys, s'exposen ara a l'Espai Columba.

Des de la seva inauguració fa només cinc dies, més de 750 persones ja han visitat aquest espai per admirar els frescos històrics.

La majoria dels visitants d'aquest matí eren famílies de turistes curiosos que han vingut a veure les pintures. Alguns fins i tot han fet expressament el viatge per a això.

El retorn dels frescos al seu lloc d'origen és un dels motius que més ha entusiasmat els visitants, comenten que ha sigut un fet molt esperat.

S'espera que durant el dia d'avui s'arribi al miler de visitants des de la inauguració.

Informa: Ada Barbosa

Imatges: Meritxell Taboada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.