Només 2 de cada 10 persones grans reconeix que es troba dins de la població amb risc de patir un càncer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gran part de les persones grans ignoren que són població de risc a patir un càncer. Així ho demostren els resultats de les 200 enquestes que s'han presentat aquesta tarda realitzades aquesta primavera.

Els resultats presentats per membres de FEFOC, la Fundació per a l'Educació Pública i la Formació en Càncer a Espanya, han demostrat que només un 20% dels enquestats reconeixen que es troba dins de la població amb risc de patir un càncer. Malgrat això, les enquestes també han confirmat que les persones grans sí que coneixen els principals factors de risc, com ara el tabac, la falta d'una dieta saludable o la pròstata. Aquestes enquestes pretenen servir per elaborar projectes sanitaris o socials.

La psicòloga de FEFOC, Tània Estapé alerta que "augmentant el temps d’acudir al metge estàs reduint el temps de vida i de qualitat de vida. Volem promocionar el fet de que siguin persones proactives i agafin les regnes de la seva salut."

Informa: A.Alamán/J.Romero Imatge: Albert Refart

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.