Paco Méndez porta la gastronomia d'Andorra al màxim nivell amb el seu estil casual i creatiu
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
La gastronomia andorrana està en auge, però el xef Paco Méndez s'ha posat com a objectiu portar-la a un nivell més alt. És per això que ha obert un nou espai que pretén sumar una nova estrella Michelin al país.
El millor xef creatiu del món, Paco Méndez, treballa aquí, a Andorra. Té l'objectiu de realçar la gastronomia autòctona portant-la al seu màxim nivell, però amb un estil casual i contemporani.
Des del 2021 és a la cuina del Toc Anyós Park. Aquest dijous han inaugurat el nou espai on han traslladat el restaurant, amb presentació de la nova carta inclosa.
"Jo portaré els meus plats clàssics de la meva cuina i també utilitzarem molt de producte de temporada, que és una cosa que sempre intento promoure."
Paco Méndez, xef executiu d'Anyós Park
En la línia d'oferir productes de temporada, procuren escollir productes autòctons, com formatges i bolets del país. A més, els darrers anys, Andorra cada vegada acull cuina de més nivell, però, tot i així, opina que encara té potencial per convertir-se en un referent en l'àmbit gastronòmic.
"Andorra està rodejada de dos països referents en la gastronomia com són Espanya i França i sempre ha passat més desapercebut. Ara és moment que aquesta 'nova Andorra' fusioni el millor de les dues cuines per crear una personalitat pròpia."
Paco Méndez, xef executiu d'Anyós Park
La nova proposta gastronòmica fusiona gastronomia i també la cocteleria d'autor. Durant la presentació, n'han fet una mostra als assistents.
Informa: Alexia Alcalá
Imatges: Ricard Tenza