El sistema espanyol obrirà una nova línia de batxillerat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sistema espanyol oferirà una altra línia de batxillerat que permetrà absorbir alumnes de les escoles confessionals i d'altres centres. Una ampliació de places educatives que s'anuncia després de l'alerta del Sindicat d'Ensenyament Públic, que ha valorat positivament la seva creació.

Després de l'alerta del SEP sobre les possibles dificultats perquè els alumnes poguessin triar escola, el sistema educatiu espanyol ha informat que obrirà una nova línia de batxillerat. L'ambaixador s'ha reunit aquest divendres al matí amb Ladislau Baró, per informar-lo. Això permetrà absorbir els alumnes de les escoles congregacionals Sagrada Família i Janer, a més dels que vinguin del María Moliner i d'altres centres educatius. La proposta és el resultat del treball per preparar el nou curs.

El Sindicat d'Ensenyament Públic veu la notícia com a positiva tot i que afirma que encara no està resolt que els alumnes puguin elegir el sistema educatiu. Des del sistema francès s'ha assegurat que no pretenien fer modificacions que ho poguessin alterar.

Informa: Pere Moliné
Locució: Maria Vilariño

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.