Tret de sortida a la primera edició del Caldes Festival

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels esdeveniments del cap de setmana és el Caldes Festival, una iniciativa del comú d'Escaldes-Engordany que vol atraure gent a la part alta de la parròquia amb una oferta molt àmplia d'activitats.

Diverses activitats omplen el centre històric d’Escaldes-Engordany durant tot el cap de setmana amb motiu de la primera edició del Caldes festival. Després de l'anul·lació dels actes d’ahir divendres a causa de la pluja, aquest matí s’ha donat el tret de sortida a l’esdeveniment, que té com a objectiu de revitalitzar aquesta zona.

Aquells que s'hi acostin podran gaudir de diferents propostes gratuïtes entre les quals hi ha instal·lacions, concerts, espectacles de circ i màgia i fins i tot una zona amb food trucks.

"A passar el matí, fa molt bon dia i portem molts dies de pluja, llavors a passar el matí amb els nens i a passar-ho bé."

Visitant

"No estem habituats a anar per carrers tan antics o tan tancats, per tant, està molt bé per conèixer la zona."

Visitant

Durant tot el dia, diverses persones han participat en les activitats programades, com el concert de Makuka d'aquesta tarda. El públic s'ha mostrat molt satisfet amb la iniciativa, que també els serveix per redescobrir la part alta de la parròquia.

Informa: Martina Torrebadella

Imatges: Javier Martin

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.