Torna la Massana Fogons amb més restauradors que mai 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de 17 anys de trajectòria, aquest octubre torna una nova edició de la Massana Fogons amb més participació que mai. 

29 establiments de restauració oferiran el seu plat estrella, que és el leitmotiv de les jornades d'enguany amb l'objectiu de deixar que els restauradors apostin per la creativitat i escullin el plat que més els representi. Una oportunitat per fer xarxa i atreure visitants en un període de baixa afluència turística. 

"És una manera de promocionar els restaurants i aquesta connexió entre ells" assegura Bet Rossell, consellera de Dinamització del comú de la Massana. Per la directora de Turisme del comú de la Massana Emma Jiménez, "un dels objectius és que els restauradors treballin el producte local, de proximitat". Un dels plats que formarà part de l'oferta són els "calamars amb seva confitada a sota i tocs d'allioli de tinta", segons avança el xef del restaurant Jou la Borda, Pol Cabanas.

Informa: Laura Cugat

Imatges: Pau Bonastre

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.