Turistes de diferents orígens participaran per segon any en l'observació i recollida de dades a la natura

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest any el CENMA acollirà nou expedicions que treballaran amb la fauna i la flora com a part d'una activitat que barreja turisme i consciència amb el medi ambient, un exemple del que es demana en una jornada com la d'aquest dilluns, en què se celebra el Dia mundial del medi ambient.

"Connectar amb la natura". És el lema de la celebració del Dia mundial del medi ambient. Es pretén que la societat gaudeixi dels espais naturals ja sigui en l'àmbit urbà o a la muntanya i en aquest sentit Andorra es converteix en un bon observatori per analitzar l’impacte del canvi global a les comunitats naturals gràcies a la seva condició muntanyosa.

Aquest serà el segon any que turistes vinguts de diferents parts del món participin en programes d'observació i recollida de dades entorn al comportament d'insectes, comunitats de micromamífers i ocells.

El programa és possible gràcies al Centre de la Neu i la Muntanya en col·laboració amb el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals. Ho fan amb el suport de l'ONG Earth Watch Institute, que promou la comprensió i les accions necessàries per fomentar el desenvolupament sostenible.

L'any passat van ser set i enguany es preveu que siguin nou les expedicions que vinguin a Andorra, un projecte que reflecteix el canvi de consciència que es demana en un dia com el que se celebra aquest dilluns.

Informa: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.