La gastronomia del país es llueix un any més a l'Andorra a Taula, amb més d'una vintena de restaurants que, a partir del 3 de novembre, donen la possibilitat de tastar exquisideses fetes amb producte d'aquí i amb la creativitat dels xefs que donen nom a la nostra cuina. Enguany, a més, porten descompte per al Carmen Thyssen.
Durant un mes, 25 restaurants ofereixen menús degustació (cinc plats, postres i beguda) per descobrir les propostes més innovadores dels xefs del país fetes, algunes, amb productes artesanals i de pagesos i ramaders d'Andorra, gràcies a la col·laboració del Ministeri d'Agricultura.
"Des de fa quinze anys ha canviat totalment el tipus de menú que fem tots, la manera que tractem el producte i la manera com li donem valor afegit al producte d'Andorra", reconeix el propietari del restaurant Minim's, Miquel Canturri. El president de la Unió Hotelera, Manel Ara, insisteix que el fil conductor són els productes andorrans "des de la cervesa fins a la carn, passant per tots els altres productes".
La roda de premsa de les jornades s´ha fet al Thyssen, i és que els menús portaran un descompte del 25% per entrar al museu. També compten amb el suport del MoraBanc Andorra, perquè a partir de l´11 de novembre la grada del Poliesportiu d´Andorra es converteixi en un gran equip de cuiners, per promocionar la cuina allà on arriba el nostre equip.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa
Comparteix: