Una de les iniciatives que més parla de la nostra gastronomia és l´Andorra a Taula. En l´onzena edició destaca l´augment de menús servits per restaurant.
El president de la Unió Hotelera, Manel Ara, ha explicat que s'ha passat de 225 menús a 281 de mitjana per establiment. Un augment del 25% que qualifica de dada "molt important". A més, l'impacte total es valora en gairebé 275.000 euros.
Un altra bona nova és que el client ha deixat la banda dels 25 euros per menú per aquells que van dels 30 als 35 euros.
Amb 8 restaurants menys (de 33 al 2016 a 25 al 2017) i una baixada de menús servits (de 7.436 al 2016 al 7.044 al 2017) la Unió Hotelera pensa ara en com afegir més establiments per a futures edicions.
Andorra a Taula ajuda a cobrir el buit de turisme a la tardor, com explica el xef Carles Flinch. Ara la fórmula es vol aplicar en una acció similar per després de Setmana Santa.
Els deu restaurants més sol·licitats: Can Manel, Minim´s, Don Denis, l´Enoteca, Can Benet, Plat´in, l´Isard, la Borda de l´Avi, Park Hotel i 1940.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Xavi Fajardo
Comparteix: