Andorra cau 0 a 3 contra Kosovo

Andorra ha caigut per 0 gols a 3 al Nacional contra Kosovo en el setè partit de la fase de classificació del Preeuropeu.

En la primera mitja hora, Andorra va tenir molt poca presència ofensiva, però controlava l'equip visitant en defensa. En el minut 26 Rashica avançava els de Kosovo. El sotrac va permetre que, des d'aquest moment i fins al descans, arribessin els millors minuts d'Andorra. Molta possessió i moltes aproximacions a l'àrea, però sense acabar de trobar situacions clares.

A la segona meitat els kosovars va tornar a recuperar la seva millor versió posant Andorra contra les cordes. Koldo va reaccionar introduint homes de refresc i canviant el dibuix amb cinc defenses. La situació va millorar, però no prou. De nou, Rashica feia el 0 a 2 en el 71 i Zeqiri sentenciava en el 83.

Ara, els tricolors només té dos dies, viatge inclòs, per recuperar-se anímicament i també la part física abans del duel de diumenge a Romania.

Informa: Redacció