Andorra defensa les finances sostenibles des del Banc Mundial

Ramon Lladós ha destacat a Washington l’aposta del G

Ramon Lladós ha destacat a Washington l’aposta del Govern per l’emissió internacional de deute a través de bons verds. El ministre de Finances ha intervingut a la reunió de la Coalició de ministres de Finances per a l’Acció climàtica.

El ministre de Finances, Ramon Lladós, ha participat en l’onzena reunió de la Coalició de ministres de Finances per a l’acció climàtica celebrada a la seu del Banc Mundial de Washington. Lladós ha destacat l’aposta del Govern per l’emissió internacional de deute a través de bons verds.

El titular de Finances ha remarcat que “el 85% del nostre deute està classificat com a sostenible i verd” i ha afegit que “els bons verds poden ser una eina de gran èxit" per atreure inversió internacional compromesa amb el desenvolupament sostenible. Ha destacat també les inversions del Govern en mobilitat sostenible i energies verdes.

Trobades d'alt nivell

Mentrestant, Noëlia Souque ha participat en una taula rodona sobre bona governança en matèria de sostenibilitat organitzada pels serveis de la Casa Blanca. La secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals s'ha trobat amb la directora adjunta del Departament de Sostenibilitat dels Estats Units, Madeline Reeves, i amb l’Ambaixador de la Unió Europea als Estats Units, Michael Curtis, a qui ha posat al corrent del procés d’acostament d’Andorra a la UE

Informa: Redacció

Comparteix:

La reparació de l'esllavissada a la carretera del Bosquet a Anyós pot durar dies Urgèlia Sacra aterra a Andorra