Andorra i Lituània signen el Conveni de no doble imposició

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d'Afers Exterio

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, es troben de visita oficial a Lituània amb l'objectiu refermar la col·laboració entre Andorra i aquest país bàltic en matèria financera i de cooperació internacional i per compartir els principals reptes dels dos estats. 

La jornada de treball s'ha iniciat aquest matí de dimecres a la capital lituana, Vilna, amb la reunió entre el cap de Govern i la primera ministra, Ingrida Šimonyte, durant la qual han compartit diferents àmbits de la cooperació bilateral, en especial en matèria financera. De fet, han celebrat poder concloure la signatura de l'acord per a evitar la doble imposició, que han signat els ministres d'Afers Exteriors de tots dos països, Gabrielius Landsbergis i Imma Tor, durant la trobada.

Aquest acord, el 17è CDI que signa Andorra, fomentarà un entorn més favorable per a la inversió i el comerç entre Andorra i Lituània. Així mateix, els mandataris també han tractat l'actualitat internacional, les prioritats globals i els grans reptes que afronta la comunitat internacional per a l'establiment de la pau i la reconstrucció d'Ucraïna.

Informa: Redacció

Fotografia: Govern d'Andorra

Comparteix:

Més de 140.000 euros per millorar les depuradores del Pas i Canillo  La signatura de llibres, un moment per a l'autor i el lector