Andorra perd per la mínima a Israel (2-1)

Els tricolors han tornat a plantar cara davant una selecció superior. Berto Rosas ha igualat el gol de Shlomo poc abans del descans, però Solomon ha donat els tres punts als israelians amb una jugada individual.

La selecció ha sortit al Teddy Kollek Stadium amb ganes de repetir el bon paper fet contra Suïssa al Nacional. Per fer-ho, Koldo Álvarez ha apostat pel mateix bloc de l'altre dia amb les novetats de Marc Garcia i Marcio Vieira, que va marcar el gol contra els helvètics.

Andorra ha sortit molt ordenada defensivament des de l'inici i això ha complicat les coses als israelians. Tot i això, al minut 42 Shlomo ha sorprès Iker Álvarez amb un xut llunyà sec al primer pal per fer el primer de la nit. Al descans, 1 a 0.

Lluny d'arronsar-se, els de Koldo Álvarez han mantingut el to defensiu i en una acció aïllada al minut 52, Berto Rosas ha aprofitat una errada d'Israel per fer l'empat.

El gol ha esperonat els locals que al 61 han capgirat el marcador amb una gran jugada individual de Solomon. El davanter del Fulham anglès ha superat un parell de defensors tricolors per batre Iker amb un xut potent Iker. Al final, 2 a 1. El seleccionador Koldo Álvarez de Eulate ha valorat el paper dels seus jugadors. "En la meva opinió el partit ha estat en més moments on volíem nosaltres que estigués i on no el volia tenir Israel. En aquest aspecte, estic molt content. Sí que és cert que rebre un gol al final de la primera part et fa mal, però trobem l'empat i això ens fa créixer durant el partit i ens fa competir fins al final."

Després de les quatre primeres jornades, la selecció és última del grup I amb 1 empat i 3 derrotes. La competició de seleccions s'atura fins al setembre quan el combinat nacional s'enfronti a Bielorússia i Suïssa.