Andorra tanca el Preeuropeu amb una derrota davant Israel (0-2)

La selecció de Koldo Álvarez de Eulate ha completat

La selecció de Koldo Álvarez de Eulate ha completat una bona actuació contra la tercera classificada del grup I del Preeuropeu, però no ha tingut premi a l'Estadi Nacional en un partit envoltat de fortes mesures de seguretat i disputat sota una pluja incessant.

Les primeres dues ocasions han estat d'Andorra, que ha sortit amb el debutant Ian Olivera com a gran novetat a l'eix de la defensa. Èric Vales ha estavellat la pilota al pal al minut 2 i, poc després, una rematada de cap de Márcio Vieira ha obligat a intervenir Daniel Peretz

Israel ha estat més encertada al minut 28, en una centrada a l'àrea que ha tocat en Joan Cervós i ha sorprès Iker

Andorra s'ha mantingut ordenada en defensa i ha creat problemes en la sortida de pilota dels israelians amb una pressió avançada. Els de Koldo Álvarez han buscat el gol de l'empat a la represa i podria haver arribat en una bona combinació ofensiva que ha acabat amb una rematada de cap de Cervós ajustada al pal.

Tot seguit arribava el 0-2 definitiu, al minut 81, en una rematada dins l'àrea de Kinda

Andorra tanca la fase en el darrer lloc de la classificació del grup I amb dos punts, després dels empats aconseguits a Kosovo i contra Bielorússia al Nacional.

Informa: Joan López