L'Andorra a Taula arrenca demà la seva dissetena edició amb una trentena de restaurants, set més que l'any passat. Els clients podran triar entre el menú gastronòmic o el tradicional, amb uns preus entre 35 i 65 euros
Una trentena d'establiments, repartits per les set parròquies, participen a l'Andorra a Taula. Enguany, l'import el fixen els restaurants. Ho explica el director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol: "Aquest any, el que hem intentat és no posar un límit, sinó que sigui el propi plat o el propi establiment qui marqui una mica el preu. Al final va molt en funció de la qualitat i del servei de cada establiment".
Preus que oscil·en entre els 35 i els 65 euros i que permetran als comensals escollir entre dos tipus de menús, "els gastronòmics-degustació i els tradicionals", amb dos primers i dos segons a escollir, amb uns postres. El gastronòmic són quatre plats més postre, marcats per l'establiment.
Les jornades gastronòmiques s’allargaran fins al 27 de novembre, coincidint així en el temps amb l’Andorra Shopping Festival. L'any passat hi va haver un retorn de 140.000 euros.
Informa: Laura Mitjans
Imatges: Kevin Ribeiro
Comparteix: