Caneló de truita andorrana, rossinyols i tòfona o bacallà amb nabius i all negre. Arrenca l'Andorra a Taula amb increment de participants i, per primera vegada després de la pandèmia, amb establiments a les set parròquies.
La Unió Hotelera posa en marxa els fogons dels seus associats per l'Andorra a Taula, 35 participants amb propostes per a totes les butxaques i paladars.
"Això et dona la possibilitat que un dia puguis anar a un restaurant més tradicional i puguis fer el menú amb entrant i dos plats i un altre dia fer un de degustació i que hi puguis anar a tastar"
Jordi París / president de la Unió Hotelera
Les divuitenes jornades gastronòmiques, amb 24 restaurants i 11 establiments dins hotels, amb preus que van dels 35 als 65 euros.
"Anem avançant, fent coses noves i sent més creatius a l'hora d'elaborar un plat"
Thierry Burton, xef restaurant Unnic
N'hi ha cinc que hi participen per primera vegada.
"El restaurant fa cinc mesos que és obert. Estem en un país petit amb moltes iniciatives i activitats i que participar és una obligació i fer-ho bé un deure"
Miquel Ristol, jou la Borda
"Hi ha molta gent que ens coneix però potser no coneix l'oferta de restauració"
Guillem Marquet, marquet Restaurant
L'Andorra a Taula es posa en marxa coincidint amb l'inici del Shop in Andorra i s'allargarà fins a final de mes.
Informa: Rosa Alberch
Comparteix: