Cinc dies dedicats a la gastronomia d'alçada, amb els Andes com a cuina convidada, professionals amb estrelles i un premi a Michel Bras. Andorra Turisme i el comú d'Escaldes-Engordany organitzen l'Andorra Taste.
Es farà del 14 al 18 de setembre al Prat del Roure per donar a conèixer la nostra cuina, els productes autòctons i la cadena de valor de la terra a la taula de la gastronomia d'alçada.
El ministre de Turisme, Jordi Torres, creu que el sector de la restauració "està molt madur per fer un congrès gastronòmic d'aquestes característiques", ja que els cuiners del país "han estat innovant i treballant molt". A més, ha afegit que gràcies a la iniciativa privada s'ha pogut captar cuiners de renom.
Així, a la cita s'ha convidat una vintena de cuiners de països com Eslovènia, Dinamarca i de regions andines com Colòmbia, Xile i Equador. Tampoc no hi faltaran professionals del país com Carles Flinch, Dolors Pal i Marcel Besolí. Hi haurà jornades populars i activitats per a infants.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa
Comparteix: