Dilatar el Red Music en diferents caps de setmana, fer menys actuacions o buscar altres fórmules. Andorra Turisme diu que abans de plantejar una nova edició es consultarà amb tots els sectors i es valoraran diferents aspectes com el preu, la promoció o el tipus d'esdeveniment. Això sí, es vol mantenir l'exclusivitat d'artistes de primer nivell com els que han passat pel festival.
Encara falten els balanços econòmics però des d'Andorra Turisme, Betim Budzaku diu que s'escoltaran totes les opinions a l'hora de plantejar el segon RedMusic, i és que hi ha aspectes que caldrà analitzar, com ara la política de preus i la comunicació. El canvi, segons Budzaku, també podria passar pels dies del festival, ampliant-lo a dos caps de setmana, i el nombre d'artistes, reduint les actuacions a una per nit enlloc de dues. Ha explicat que estan satisfets perquè des del sector privat se'ls motiva per organitzar aquest tipus d'activitats.
D'entrada es compta amb el suport dels empresaris del centre històric que han vist incrementats els ingressos i han aprofitat l'afluència dels carrers per fer-se conèixer. El president de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella, Pere Canturri, assegura que "la gent es va quedar sorpresa perquè tant els d'andorra com els de fora feia molt temps que no passaven pel centre històric", Creu que van quedar molt sorpresos per l'oferta de restauració de la zona.
L'activitat als carrers es va traduir en més reserves i, en la zona de restauració dins del festival, els professionals es mostren satisfets perquè se'ls va tenir en compte i van tenir l'oportunitat de promocionar-se. Reconeixen, però, que en una segona oportunitat hi haurà coses a millorar. Canturri opina que "faltaria una mica més d'oferta".
Un altre sector, el de la música, també es congratula per la bona acollida que ha tingut el cartell del Jambo Street als carrers a càrrec de músics del país per posar la nota nacional a un cap de setmana en què el turista s'ha barrejat amb el resident per gaudir de la bona música i la bona gastronomia.
Informa: Toni Vila Imatge: Josep M. Garcia
Comparteix: