Andorra venç Suïssa (2-3) i aconsegueix el bronze al Mundial B d'hoquei patins

La selecció d'hoquei patins s'ha penjat la me

La selecció d'hoquei patins s'ha penjat la medalla de bronze al Mundial B després de guanyar Suïssa, per 2 a 3.

Després de perdre contra Colòmbia a semifinals per un ajustat 0 a 1, aquest diumenge els de Manel Rubio han sortit molt endollats al partit. Aquesta intensitat ha passat factura amb una targeta vermella als primers minuts per a Bernat Picanyol. Tot i això, els tricolors s'han mostrat superiors i s'han avançat al marcador amb els gols d'Arnau i Nil Dilmé. Per la seva banda, Suïssa ha retallat distàncies abans del descans.

A la represa, novament, Arnau Dilmé ha ampliat la diferència, 3 a 1.

Els suïssos ho han intentat fins al final i han posat emoció amb un penal transformat quan faltava un minut, però els tricolors han dominat els nervis per penjar-se el bronze amb el 2 a 3 final.