Com ja és tradició per dilluns de festa major a Andorra la Vella es menja arròs, un arròs de muntanya preparat per a 1.300 persones. Aquest matí el preparaven a la plaça del poble on la Principal de la Bisbal feia obrir la gana amb unes sardanes.
Carn de caça, ànec, pollastre, costella de xai i porc, pilota, bolets i verdures. Avui a la plaça del poble se serviran prop de 1.300 racions d´arròs de muntanya. Hauran calgut 7 hores per elaborar un plat que es fa a foc lent dues hores i mitja
Encara no l´havien provat, però n´hi havien que podien preveure el resultat. I mentre en un cantó es preparava l´arròs a l´altra començaven a sonar les sardanes a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal tot i que no tothom les balla.
Tímidament sortien algunes rotllanes al voltant de la glorieta de la plaça del poble i és que avui la calor, apreta de valent.
En l´últim dia de festa major la Principal de la Bisbal tornarà a tocar a les set de la tarda. Els focs i la Festa JAM tancaran els 4 dies de festivitat a la capital a partir de les onze de la nit.
Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta