L'arrossada tradicional de les Festes del Roser de la Massana reparteix 400 racions. Un plat tradicional que l'han estat preparant durant 4 hores, una cocció lenta que ha tingut un molt bon resultat.
400 racions de paella, 50 més que l'any passat s'estan repartint a l'arrossada popular de les Festes del Roser de la Massana. Un plat que s'ha començat a cuinar des de primera hora del matí. El xef, Abundi Monterde, assegura que el secret es troba en dedicar-li temps. "Som aquí des de les 7 del matí, fa 4 hores que fem una paella i això es nota a l'hora de tastar-la."
Tres paelles han estat fent xup-xup a foc lent durant tot el matí de dissabte, el resultat d'aquesta cocció lenta s'ha vist traduïda en la satisfacció dels assistents. "Això és un arròs de muntanya com cal".
La disbauxa encara no acaba, com a final de festa aquest diumenge hi haurà un ball de tarda a càrrec de l'Orquestra Mediterrània.
Informa: Laura Mitjans
Imatges: David Moreno
Comparteix: