La interpretació d'artistes del país de peces de la col·lecció Carmen Thyssen es podran veure a l'iglú de Grandvalira, a Grau Roig, aquest hivern.
El director artístic del museu Thyssen Andorra, Guillermo Cervera, explica que "desenvolupem un museu virtual" on "estarà esculpida la interpretació d'obres de la col·lecció Carmen Thyssen amb un fil conductor: l'aigua".
Els artistes són Eve Ariza, Itziar Bádenas i Joan Canals, que traslladarana la neu quadres com el "Mata Mua", de Gauguin; el "Molí d'aigua a Gennep", de Van Gogh, i el "Bitllet de deu dòlars", de Nicholas Alden.
I de l'aigua dels quadres a la neu de pistes, que és la que ha inspirat el pastisser Cristian Escribà per elaborar una carta de postres que es podran demanar en alguns restaurants del sector, com ara la bola de neu, la pista negra, l'allau o el neu pols.
Informa: Rosa Alberch
Comparteix: