L'Assemblea General de l'ONU girarà al voltant de l'Agenda 2030

www.andorradifusio.ad

L'Assemblea General de les Nacions Unides girarà enguany al voltant de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. El cap de Govern hi prendrà part divendres. Durant la setmana però es donarà a conèixer la tasca d'Andorra en aquesta matèria en diversos fòrums. 

Setmana clau per a les relacions multilaterals. El teló de fons: Nova York. L'escenari: l'Assemblea General de les Nacions Unides. 

Tocarà esperar fins divendres perquè el català ressoni de nou a la seu de l'ONU

El cap de Govern, Xavier Espot, intervindrà en el marc del Debat Nacional que se centra enguany en l'Agenda 2030 i els coneguts com a ODS, els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Però la setmana està farcida d'activitat política. Entre les que hi prendrà part el cap de Govern hi ha una trobada ministerial dels països membres de la Cimera Iberoamericana, que Andorra va acollir el 2021, amb ple esclat de la pandèmia

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, també s'ha desplaçat als Estats Units on ha participat en la reunió de la francofonia sobre la implementació dels ODS. Tor ha destacar la gratuïtat del transport públic, l'aprovació de la Llei d'Igualtat i la protecció dels drets dels infants. 

Informa: Redacció

Comparteix:

"L'avortament ha de ser lliure, gratuït i cobert per la seguretat social" El fiscal començarà dimarts a exposar les penes individuals per als acusats de la causa primera de BPA